VOLGEND ONTBIJT:

5 OKTOBER 2020 - AFGELAST


LOCATIE: SPARTA STADION, JUPILER LOUNGE

THEMA: VEILIG ONDERNEMEN (WEEK VAN DE VEILIGHEID)
IVM DE EXTRA AFGEKONDIGDE CORONAMAATREGELEN IS DIT ONTBIJT AFGELAST. EEN NIEUWE DATUM VOLGT. Thema veilig ondernemen met o.a. de uitreiking van Veiligheidspluimen aan ondernemers die zich extra inzetten voor veilig ondernemen. Ook aandacht voor de wedstrijd Student Safety Award. Studenten van Inholland helpen om Rotterdam veiliger te maken. Deelname aan het ontbijt kan alleen op uitnodiging.
Deelname aan het ontbijt kan alleen op uitnodiging. Leden die in onze database staan ingeschreven ontvangen automatisch een uitnodiging.

AANVRAGEN


Rotterdamse ondernemers die lid zijn van een van onze netwerkpartners kunnen zich opgeven om in de database van het Ondernemersontbijt Rotterdam te worden opgenomen. Zie onderaan de pagina de lijst met netwerkpartners.

De deelname aan het Ondernemersontbijt Rotterdam is gratis. Wij behouden ons het recht voor om inschrijvingen te weigeren. Het bezoeken van de bijeenkomsten gebeurt op eigen risico.


AANVRAGEN
Voor vragen of suggesties kun je contact met ons opnemen.
"Het Ondernemersontbijt Rotterdam weet mij altijd weer te verrassen met bijzondere locaties. Het is goed om de ondernemers uit onze stad te kunnen spreken in een informele setting. Voor mij is het steeds weer inspirerend om gastheer te kunnen zijn."


- Ahmed Aboutaleb -
Burgemeester Rotterdam

ONZE PARTNERS


Wij zijn trots op onze sponsors en netwerkpartners. Het Ondernemersontbijt Rotterdam wordt mede aangeboden door de Gemeente Rotterdam, Rabobank, RET en DPG Media.

 
 

 
Partner_RET
Partner_DPG
 

NETWERKPARTNERSPartner_RCD
Partner_Makeithappen
Partner_rdampartners
Partner_Topsport
Partner_rdamsenieuwe
Partner_Prio
Partner_Deltalinqs
Partner_Ketelbinkie
Partner_MKB2
Partner_Rob
Partner_UDSR
Partner_VNO
Partner_VOS
Het Ondernemersontbijt Rotterdam is een evenement van Bureau Peter Schuiten b.v.

Bureau Peter Schuiten b.v. | Middelie 45A, 1472 GR Middelie | 06 55 33 12 92 | info@schuiten.nl